Lezingen aan Plein 1 gaan van start

In onze vitaliteitsshop de Drive aan Plein 1 inspireren we iedereen die zich energiek en fit wil voelen op weg naar Balance in Life!

In onze vitaliteitsshop de Drive aan Plein 1 inspireren we iedereen die zich energiek en fit wil voelen op weg naar Balance in Life. In september organiseren we de eerste lezingen voor iedereen die meer wil weten over een gezonde leefstijl en vitaliteit. 


Op woensdag 12 september is Annemarie Reuzenaar te gast bij de Drive. Annemarie is orthomoleculair voedingsdeskundige en schrijfster van de kookboeken ‘Natuurlijk! Zonder suiker’ en ‘Natuurlijk! Elke dag echt eten’ en in september komt haar nieuwe boek ‘Natuurlijk! Lekker gezond’ uit. Deze lezing start om 19:30 uur. 

Op zaterdag 22 september komt Alette Mulder, hormoon trainer en coach, vertellen wat er nu eigenlijk gebeurd in de overgangsperiode en hoe je dit kunt beïnvloeden door middel van voeding, beweging en stressreductie. Deze lezing start om 15:00 uur. 

Woensdag 26 september komt Juriaan Galavazi, arts en coach, spreken over de rol van jouw gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten én wat deze jou te vertellen hebben. Deze lezing start om 19:30 uur.

De lezingen vinden plaats in het verbouwde pand aan het Julianaplein 1 in Heemstede. U bent van harte welkom! Voor meer informatie of inschrijven kunt u langs komen in onze shop, mailen naar dedrive@dezorgspecialist.nl of bellen naar 023-2001700.